Vlastní zelená energie

Pozemní fotovoltaické elektrárny

Již od roku 1998 zajišťujeme komplexní dodávky a realizace elektráren na klíč. Zajišťujeme kompletní výstavbu od technického řešení až po získání dotace. Provedeme Vás jednotlivými kroky a vše vyřídíme za Vás.

Spolehlivá investice FVE

Spolehlivá investice

Investice do fotovoltaické elektrárny patří mezi dlouhodobě výhodné a spolehlivé investice. Tento typ investice nejenže přináší stabilní finanční výnosy z prodeje vyrobené energie, ale také přispívá k ochraně životního prostředí.

Ekologie

Ekologická udržitelnost

Solární energie je čistý, obnovitelný zdroj energie, který nevytváří žádné škodlivé emise. Instalací fotovoltaické elektrárny tedy přispíváte k ochraně životního prostředí tím, že snižujete závislost na fosilních palivech a podporujete udržitelný způsob výroby energie.

Ekologie

Možnost získání dotací

Získání dotací pro fotovoltaické elektrárny představuje atraktivní výhodu, která může výrazně snížit úvodní investiční náklady a usnadnit rozhodnutí o investici do obnovitelné energie.

 

4 kroky ke spolehlivé investici

Krok za krokem k vlastní fotovoltaické elektrárně

Instalace pozemní fotovoltaické elektrárny může být komplexní a časově náročný proces. Ušetřete si starosti a přenechte organizaci všech nezbytných kroků nám. S naší pomocí získáte realizaci na klíč a navíc přispějete k ochraně životního prostředí.

Máte otázky nebo zájem o naše služby?

Neváhejte se na nás obrátit! Jsme zde, abychom vám poskytli veškerou potřebnou asistenci. Stačí zaslat vaši poptávku nebo se s námi spojte přímo. Těšíme se na vaši zprávu!

Realizace fotovoltaické elektrárny na klíč

Nabízíme kompletní dodávku a instalaci fotovoltaické elektrárny, včetně jejího napojení na distribuční síť.

Zajistíme všechno potřebné

Naše služby zahrnují veškeré administrativní a legislativní úkony, které jsou nezbytné pro úspěšnou realizaci vaší fotovoltaické elektrárny.

Zařídíme veškerou legislativu

Vypracujeme a připravíme všechny potřebné dokumenty pro získání stavebního povolení, realizaci stavby a připojení fotovoltaické elektrárny k distribuční soustavě.

Fotovoltaické elektrárny

Pozemní fotovoltaické elektrárny

Vaše cesta k udržitelné a ekologické energetice začíná s našimi fotovoltaickými elektrárnami, které pro vás realizujeme na klíč. Naše pozemní fotovoltaické elektrárny jsou navrhovány a budovány na klíč od ideového návrhu až po finální uvedení do provozu a dlouhodobý servis. Můžete se spolehnout na naši odbornost a komplexní přístup.

Jak postupujeme:

N

Technický návrh řešení

Každý projekt začíná důkladným technickým návrhem, který přihlíží k lokálním podmínkám a specifickým potřebám klienta.

N

Projektová dokumentace a stavební povolení

Zajišťujeme veškerou potřebnou dokumentaci a povolení pro hladký průběh stavby.

N

Příprava pozemku a instalace

Kompletně připravíme pozemek pro instalaci, včetně oplocení a zabezpečovacích systémů.

N

Instalace a revize

Naše týmy odborníků provedou instalaci všech komponent, včetně systémů pro dispečerské řízení a systémů pro regulaci výkonu.

N

Kolaudace a uvedení do provozu

Zajistíme vše nezbytné pro hladké uvedení elektrárny do provozu, včetně nezbytných revizí a kolaudace.

N

Servis a údržba

Poskytujeme kompletní servis a pravidelnou údržbu, aby vaše investice fungovala optimálně a měla dlouhou životnost.

Údržba FVE
Dotace

Dotace pro pozemní FVE

Ve spolupráci s dotačními agenturami nabízíme přístup k dotačním programům. Poskytujeme kompletní podporu, která zahrnuje jak technické řešení, tak administrativní pomoc. Díky nejnovějším informacím o podmínkách dotací jsme schopni vaše projekty efektivně přizpůsobit a identifikovat vhodné dotační možnosti, čímž maximalizujeme vaše šance na úspěch a minimalizujeme finanční náklady.

Navrhněte si svou ideální fotovoltaickou elektrárnu

Vyberte si lokaci, orientaci a sklon fotovoltaických panelů, abyste získali přesnou představu o možnostech a výkonu Vaší budoucí fotovoltaické elektrárny.

Proč s námi

Postavili jsem přes 68 MWp instalovaného výkonu

Důvěra a spolehlivost

Pro dlouhodobou investici je klíčové mít spolehlivého partnera. Naše firma se zabývá stavbou fotovoltaických elektráren už od roku 1998 a přinášíme bohaté zkušenosti a odborné znalosti v tomto oboru.

Z

Precizní technické řešení

Již více než čtvrt století se specializujeme na projektování a výstavbu fotovoltaických elektráren. Díky našim rozsáhlým zkušenostem a odborným znalostem můžeme zaručit vysokou kvalitu a spolehlivost všech našich realizací.

Komplexní realizace FVE na klíč

Zabýváme se kompletní realizací fotovoltaických systémů na klíč, od návrhu technického řešení přes zajištění potřebných materiálů až po instalaci a uvedení do provozu.

Staráme se i po výstavbě

Poskytujeme komplexní servisní služby pro fotovoltaické elektrárny. Jsme zde pro vás, abychom zajistili pravidelný servis, dohled, monitoring, správu, údržbu a revize. Jsme vám stále k dispozici, aby vaše elektrárna fungovala efektivně a bez problémů.

Fotovoltaická elektrárna

Jak funguje fotovoltaická elektrárna?

Fotovoltaická elektrárna je zařízení, které využívá slunečního záření k výrobě elektrické energie pomocí fotovoltaických panelů.

Každá fotovoltaická elektrárna se skládá z fotovoltaických panelů a střídače. V případě hybridní fotovoltaické elektrárny je elektrárna doplněna o akumulátory pro úschovu elektrické energie na pozdější použití.

Pro monitoring a vizualizaci vyrobené energie, množství akumulované energie apod. lze využít webové rozhraní nebo mobilní aplikaci.

Konfigurátor FVE 2021

Klíčové komponenty

Hlavními a nezbytnými součástmi každé fotovoltaické elektrárny jsou fotovoltaické panely, nosné konstrukce, střídače a systémy pro akumulaci energie v bateriích.

Fotovoltaické panely

Fotovoltaické panely s vysokou účinností pro optimální využití sluneční energie. Nová výrobní technologie.

Střídač

Střídače pro fotovoltaické elektrárny představují klíčový prvek každého solárního systému. Síťové a hybridní střídače.

Nosná konstrukce

Variabilní konstrukce vhodná pro všechny druhy instalací – šikmé střechy, ploché střechy a pozemní instalace.

Bateriové úložiště

S akumulačním systémem ve vaší fotovoltaické elektrárně můžete efektivněji využívat solární energii i večer nebo při výpadku proudu.

 

Jan Jasenovec

prokurista společnosti
Silektro s.r.o.

Jan Jasenovec Silektro
{

Stavba fotovoltaických elektráren je pro nás vášeň. Již od roku 1998 zajišťujeme komplexní dodávky a realizace elektráren na klíč.

Těšíme se, že pro Vás postavíme elektrárnu podle Vašich představ a společně tak něco uděláme pro ochranu životního prostředí.

Máte otázky? My máme odpovědi.

Fotovoltaické elektrárny na klíč

Dotace

FVE pro rodinné domy

Dotace

FVE pro bytové domy

Fotovoltaická elektrárna

FVE pro průmyslové a komerční objekty

Údržba FVE

Pozemní FVE

Investujte do fotovoltaické elektrárny

Zašlete nám své požadavky na fotovoltaickou elektrárnu a my pro Vás připravíme nabídku šitou na míru. Naši experti se s Vámi spojí, aby probrali všechny dostupné možnosti a našli to nejlepší řešení právě pro Vás.